Måndag 27/7 - ännu en dag i solen

Jag känner igen en av killarna som jobbar vid frukosten från förra året. Framför allt rösten. Vid första kontakten låter han som en billig översäljande bullshitamerikan, men jag är mer och mer övertygad att han bara fullkomligt älskar det här jobbet och småpratet med gästerna.

Barcelona möter Real Madrid 29 november. Måste överväga att åka dit - efter senaste veckornas totala transfervansinne från framför allt Reals sida känns mötet sjukt hett redan nu. Kaka, Ronaldo, Messi, Henry, Xavi, Ibra och det bara fortsätter ...

Går beachvägen bort till Ocean Drive och Art Deco-kvarteren. Nästan plågsmat varmt ute. Strosar planlöst  omkring mellan vätskekontrollerna... Herzog och De Meuron - som ligger bakom "fågelboet" i Beijing och världens coolast designade butik, Pradabutiken i Tokyo - bygger i Miami. Tyvärr är har de inte börjat på fasaden så det är svårt att se om byggnaden kommer att nå upp till samma nivåer.

Herzog de Meuron

Tar ett break från solen och går på Harry Potter and the Half Blood Prince på Regal Cinemas på Lincoln Road. Boken är enligt mig den kanske svagaste i serien. Kändes för mycket som en transportsträcka mot finalen. Filmen känns bättre med en skön undergångskänsla som hänger över hela speltiden. Det som drar ned något är att kärlekshistorierna ges lite för mycket plats. Jag läste någonstans att pressen från succén med Twilight-serien gjorde att de ökade kärleksdelarna i i den här filmen.

Tillbringar resten av eftermiddagen vid hotelpoolen. Käkar och kör drinkar på liggstolen. Eller snarare liggsängen i det här fallet. Blir en perfekt avkopplande eftermiddag.





Kvällspromenad utmed beachen under solnedgångstimmen mellan 19:30-20:30. Samma sköna blålila himmel som alltid vid den här tiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0