Söndag 26/7 - Sol, stränder, lyxliv ...

Vaknar redan vid 7-tiden. Hungrig som fan. Skumläser New York Tiimes i sängen och går ned till frukosten. Av alla lyxhotellsfrukostar vi haft i världen så är Setai kanske min favorit. Snyggt, tyst, bra blandning av allt möjligt, sjukt goda crispiga bacon, bra allt egentligen. Och de levererade idag med. 94 USD för två känns helt överkomligt trots allt... Efter att knappt ha ätit sista veckan var jag fundersam på om magen skulle klara en storfrukost, men jag chansade och det gick hem.

Åsas första frukosttallrik

Den här dagen ska bara ägnas och lugn och vila. Vi tar en promenad och jag dricker Häagen dazs milkshake. Stekande hetta och tryckande fukt som alltid i Florida. Gillar mest den tropiska doften av fukt - det luktar verkligen semester.

South Beach

12:00 (18:00 svensk tid) sätter vi på livescore på datorn för att följa Sunnanå - Hammarby. Sunnanå tar ledningen redan efter en kvart. FAN! Vi verkar ha svårt att skapa chanser i straffområdet och vi torskar med 1-0. Skit - hade behövt poängen. Ja, ja - cupmatch på onsdag mot Örebro ...

Slappar vid poolen. Skönt. Även hotellets pool är en av favoriterna i världen. Peninsulas i Bangkok är jävligt cool också.

En stund vid poolen

Dricker upp vinet på rummet och beställer upp room-service käk. Kan tydligen äta hur mycket som helst.

Tar en kort kvällspromenad ner till stranden som ligger precis bakom hotellets poolområde, men himlen ser nattsvart ut och blixtar syns på längre håll. Regn. Och så upp på rummet igen..

Lugnet före regnstormen

Somnar tidigt.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Tallriken med frukt m m ser härlig ut, man blir sugen. Första semesterdagen verkade också toppen, poolen verkar skön, hoppas vattnet var lagom tempererat!

2009-07-27 @ 17:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0