Tisdag 28/7 - börjar bli bra på att göra ingenting
Vila, äta glass, vila, Odwalla juice (ungefär som Brämhult hemma), äta glass igen. Kortversionen av en typisk dag i Miami. Allt utöver ovan nämnda är i princip för jobbigt efter några dagar i solstaten. Ok, lägg till dricka drinkar också ..
4 dagar är dock lagom lång tid för oss här. Sedan börjar det krypa i kroppen. Imorgon bär det av till Philadelphia.
Köpte en Herzog & de Meuron-dokumentär på DVD i butiken "Base" på Lincoln Road.
Vi tillbringade kvällen i hotellbaren och svepte drinkar. Bartendergänget höll på och experimenterade med nya drinklistor och då lagrade de olika typer av ingredienser i sprit för att få fram nya smaker. En av dem var crispy bacon i bourbon. Jag vet inte om det lät jävligt spännande eller bara stört. Tyvärr hade inte lagringen pågått tillräckligt länge för att vi skulle få prova den smaken.
4 dagar är dock lagom lång tid för oss här. Sedan börjar det krypa i kroppen. Imorgon bär det av till Philadelphia.
Köpte en Herzog & de Meuron-dokumentär på DVD i butiken "Base" på Lincoln Road.
Vi tillbringade kvällen i hotellbaren och svepte drinkar. Bartendergänget höll på och experimenterade med nya drinklistor och då lagrade de olika typer av ingredienser i sprit för att få fram nya smaker. En av dem var crispy bacon i bourbon. Jag vet inte om det lät jävligt spännande eller bara stört. Tyvärr hade inte lagringen pågått tillräckligt länge för att vi skulle få prova den smaken.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Ankan:) Lisa vill gärna att ni kollar efter cockie dough åt henne, jag nöjer mig med en klocka från marc jacobs eller nått:)
Trackback