Lördag 1/8 - en perfekt dag

What a great day!

Massage på hotellets spa 08:00-09:00 - riktigt bra massage - bra blandning av hård och avslappnande massage. Men rubbat dyrt. 4 gånger så dyrt som hemma ungefär. Insane. Annica, lägg ned sjukgymnastandet och starta massageverksamhet här - You'll make a fucking fortune! Åsa styrketränade på hotellgymmet under tiden.



Lyxfrukost på hotellet och sedan en förmiddagspromenad i Central Park. 25-26 grader varmt och strålande sol. Åsa sjöng "Moon River" vilket är en tradition vid Central Park-besöken. Kommer inte ens ihåg hur det hela började en gång i tiden.

Buss ned till downtown. En av våra favoriter - gourmetbutiken Balduccis på 14e gatan har slagit igen. What the fuck! Lågkonjunkturen märks av - en hel del butiker här och var har försvunnit. New York Times skrev förra veckan om att antalet tomma butikslokaler är nära rekordnivåer.

Jaja - Pradabutiken i Soho... Köper ett par grymma jeans. Expediten är från Brasilien och har redan börjat räkna ned tíll fotbollls VM på hemmaplan 2014... Är oerhört sugen på att köpa någon jacka också, men vill inte knäcka bankkontot med 8 dagar kvar av New York-semester. Pradas jackor är verkligen fantastiska dock. Kanske återbesök senare i veckan...



Sen-lunch på favoriten Mercer Kitchen och glass på Grom. New Yorks bästa glass. Strosar vidare och åker tillbaka till Midtown. Lägger oss på en gräsmatta i Central Park. Magiskt. I love it. Inväntar skymningen vid halv-nio-tiden och går och kvällsshoppar på sen-öppna bokbutiken Barnes And Noble. Köper Kurosawas Ran på DVD.



Möter Mr Hetast-i-entertainment-denna-vecka utanför ingången till hotellet. Judd Apatow som skrivit och regisserat bland annat 40-year-old-virgin och Knocked Up har synts på varenda talk show sista veckan för att promota sin nya hyllade film Funny People med Adam Sandler. Time Magazine hade med honom bland 100 mest inflytelserika individerna tidigare i våras. Nu har han ett nytt bidrag till sitt CV - "jag har bott på samma hotell som Mats och Åsa" :-)

Några Sierra Nevada-öl, chips och kex senare är det dags att sova...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0