Fredag 7 januari - hemresa



Väckning tidigt. Flighten går vid 09:00 på morgonen och vi behöver åka från hotellet redan vid 06:30. Fattar inte ens vad klockan är när vi går upp, men upp kommer vi. Dusch. Sista finslipet på packningen. "Hej-då" till rummet. Utcheckning. Sobril.

Vi hinner med 10 minuters frukost i matsalen som just håller på att öppna. Taxi till flygplatsen. Trött. Checkar in.

Flighten är i tid. 13 timmars sanslöst seg flygtur till London väntar. Låter inte som högsta vinsten direkt ... Och värre blir det - 1,5 timmes relativt kraftigt ihållande turbulens någonstans över Indien. Nervöst vrak resten av resan. Bara lugnande ballader i hörlurarna. Hjälper sådär ...

Landar i London vid 17-tiden. Hatar Heathrow. Stökigt. Överfullt med folk. Trist design. Hatar bara. Vill hem. Är både spyfärdig och hungrig på samma gång. Alltid svårt vad man ska äta då. Blir en banan och vatten. Funkar. Åsa är också helt färdig.

Sista flighten går bra. Hemma vid 22-tiden. Skönt att flygandet är över för den här gången. 

Asien eller New York till sommaren? Vi får se ...

 



Torsdag 6 januari

Sista dagen på resan. Morgondagen handlar bara om frukost och att åka ut till flygplatsen så den räknas inte. Vill inte. Vill inte. Vill inte. Massa minusgrader och snö hemma.

Frukost. Softar på rummet. Diskuterar om vi ska boka om flighten till lördag. Beslutar oss för att inte göra det.

Tittar på kläder. Velar. Väntar till eftermiddagen med att handla. Klassisk-sista-dagen-känsla. Ska man slå till eller inte? Har jag redan gjort av med för mycket?

Massage på hotellet på eftermiddagen. Åsa passar på att ta en afternoon-tea i restaurangen. Vi njuter båda två på varsitt håll.



Provar ett lokalt Singaporeansk french-fries ställe som heter "Best Fries Forever". Gick inte att motstå med det namnet. All möjlig topping om man vill. Jag är dock för renlärig för det - naturell ska det vara. Riktigt bra fries!



Sista-rycket. Köper svarta Louis Vuitton-byxor. 6000 SEK. Galenskap såklart, men härlig galenskap. Måste läggas upp. De fixar på 30 minuter. Åker tunnelbana till Marina Bay. Vet inte riktigt varför, men kul ändå. Strosar. Njuter av skön varm kväll för sista gången på länge. Åker hem. Packar. Sussar. Åsa fortsätter packa efter att jag somnat ..


RSS 2.0