måndag 3/8 - high line

Även enligt mina standards var den här dagen så jävla illa ur ett nyttighetsperspektiv. Helt bedrövlig när man slår samman allting. Åt några kex till frukost på rummet. Köper en Diet Coke och en nötchoklad vid 11-tiden. Apelsinjuice på Starbucks (enda nyttiga på hela dagen). Chokladmilskshake vid 14-tiden. Öl vid 16-tiden. Pommes Frites vid 17-tiden. Avslutar kvällen med drinkar och en brownie-liknande kaka. Skärpning. Rejält!

Åker ned till Meatpacking på förmiddagen för att gå på High Line. Gamla järnvägsspår 7-8 meter upp i luften som har gjorts om till en park och som öppnade för bara några veckor sedan efter flera år ar arbete. Briljant ide. Hittills har 10-12 kvarter gjorts om till park och om något år kommer ytterligare cirka 10 kvarter att öppna. Det känns nästan som man svävar uppe i luften då vi promenerar fram. Ett av förslagen till ombyggnaden av Slussen (Jean Nouvels) var att täcka över Centralbron och göra en park ovanpå. Hade varit grymt coolt inser man efter det här.





Tillbringar eftermiddagen i Dumbo i Brooklyn efter att ha promenerat över Brooklyn Bridge. Köper en t-shirt i Zacca som alltid har kul street-designade t-shirts. Vilar på gräset i parken mellan broarna. Solen strålar - nästan jobbigt varmt att ligga ned.



På vägen tillbaka stannar vi på en uteservering i West Village. Sierra Nevada-öl. Sagolikt skönt. Great day. Lägger oss sedan och läser i Central Park och avslutar kvällen med drinkar. Rummet snurrar lätt när vi går och lägger oss...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0