Söndag 2/8 - regn = inomhusaktiviteter

Söndag. Sovmorgon. Äter frukost i sängen och halvtittar på tv parallellt med att jag läser New York Times. Vi har 200 kanaler eller nåt. Mest någonsin på ett hotell. 97% är shit som alltid. Slår på en japansk kanal bara för att det är kul att lyssna på japanska. Måste fan bli Japan över jul i år. 


Tränar tillsammans på hotellets Fitness Center nere i källaren. Behövligt.

Regnet hänger i luften. Luktar inomhusaktiviteter. Årets sommar är en av de kallaste i New York sen de började mäta temperaturer. Snittet var ändå cirka 24 grader i juli vilket jag antar slår de flesta svenska sommarsnitten. Vi hasar oss ut vid 12-tiden och tar tunnelbanan till Queens för att gå på PS1 Arts Museum. Det är första besöket på museet. Regnet kommer och kommer rejält när vi kliver upp ur tunnelbanan. Queens är ödsligt.



PS1 är coolt. Klart mer edge och mer samtida än exempelvis MoMa (PS1 är dock en affiliate till MoMa). Rekommenderas. Vi tar linje 7 tillbaka till Manhattan. Tunnelbanelinjen går över marken och jag absolut avgudar när den snirklar fram genom Queens. Manhattans skyline syns på avstånd, men idag får den en Blade Runner-liknande inrmaning när ösregnet och molnen ger den en härlig känsla av framtidsdystopi. I fucking love it.



Vi åker till Times Square och går och ser Public Enemies med Christian Bale och Johnny Depp. Bra. Bara Spielberg kan konkurrera med Michael Mann när det gäller att filma och koreografera actionsscener.

Köper mat på Whole Foods och äter i deras seating area. Åsa kör sushi och jag bärsallad. Regnet  har gått och lagt sig och vi tar en tur i parken efter maten.


Kommentarer
Postat av: Kjell

Sista bilden är asbra

2009-08-04 @ 21:30:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0