Tisdag 4/8 - hallon i parken

Tar bussen till Dean & Delucas deli-store på 85e och Madison. Köper frukost - färska hallon, vatten, kaffe till Åsa och lite annat smått och gott. Mot parken för picknickfrukost. Köper en New York Post på vägen också för att ha något att läsa. New York Post suger egentligen och får kvällstidningarna i Sverige att framstå som riktiga nyhetstidningar - men vill bara ha något att bläddra i ...



Sitter på "the great lawn". Solen strålar. Svårslaget. Första gången i New York - 1992 - kändes parken sliten och dåligt omhändertagen på många ställen - nu är gräsmattorna perfekta och hela parken är snygg. Har på mig kortare byxor än vanligt och lyckas bränna mig på låren. Vilket amatörmisstag.





Dagarna flyter på snabbare än man kan önska. Som alltid en bit in på semestern. Äter en Kobe-burgare på BLT Burger, köper en t-shirt på Balenciaga, promenerar runt, fikar, bla bla så var det läggdags igen... Måste hitta ett sätt att söla ned tiden.



Jag köpte en japansk manga på Midtown Comics som verkade cool - Ikigama. Alla som börjar skolan i Japan får en spruta och var 1000e person som får sprutan kommer att då av injektionen någon gång mellan 18-24 år. 24 timmar innan du dör får du ett meddelande från staten att du har ett dygn kvar att leva. Låter ungefär lika härligt stört som Battle Royale. Låter väldigt japanskt. Kul!












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0