Onsdag 30 december - Hej då Japan

Frukost. Kort bad i poolen. Packa. Lost In Translation-soundtracket går hela förmiddagen på rummet.



Bussen till flygplatsen lämnar vid 14. Går inte att koppla av och göra något riktigt kul samma dag som man ska åka vidare. Tar en tur bland skyskraporna i Shinjuku. Hinner inte se den Zaha Hadid-designade Neil Barrett-affären - skit också, men det får bli nästa gång ...

Avatar går sjukt bra och verkar bli den film som drar in mest pengar av alla filmer släppta 2009 - James Cameron är onekligen ett stort jävla geni!

Hotellet har på gatuplanet en lyxdeli och ett bageri. Great place. Vi tar en fika och så köper jag salt förpackade i coola rör. Bland annat ett rött salt från Hawaii.



Avfärd. Bussen tar nästan två timmar till flygplatsen. Ryggen är helt fucked redan innan 7-timmars flighten till Singapore. Inget vidare tecken.

Flyger med United Arilines. Har inte platserna bredvid varandra, men jag lyckas byta med passageraren intill Åsa. Rätt bumpig flight och mitt under den värsta bumpigheten säger en allvarlig röst i högtalarna - "Vi har ett viktigt meddelande, vi måste informera er om att vi har ett tekniskt problem". Efter en stunds tystnad och en halv hjärtinfarkt om att vi är i riktigt skit fortsätter rösten dock - "Vi har ett tekniskt problem med kanal 23 och 24 ...". Ok ....

Landar efter midnatt i Singapore. 28 grader. Känner direkt doften av tropisk hetta. Skönt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0