Fredag 16 juli - mot New York



Jet-lagen går åt fel hel! Uppe ur sängen redan 06:20. Vad händer?? Går ut till stranden och tittar på soluppgången. Kraftiga vågor och långgrunt nu på morgonen. Ljuset på himlen är vackert och vattnet ser drömskt härligt ut. Ett bättre sätt att starta en morgon på. Och en härlig bris svalkar lätt. Det sistnämnda är ju inte vanligt i Miami på sommaren. Brisen övergår dock på två minuter till halvstorm och tropiskt spöregn. Vi hinner nätt och jämt undan utan att bli totalt dränkta.




Idag har Inception premiär. Regisserad av Christopher Nolan som gjorde Dark Knight och Memento. Den har fått lysande recensioner och den verkar helt fantastiskt. Måste ses innan vi lämnar USA.

Avnjuter en sista guldfrukost på hotellet. I love it. Dags att lämna Miami. Checkar ut vid 11:30-tiden. Taxi till flygplatsen. 2,5 timmar flygtur senare landar vi i Newark. We're back. We fucking rule.

35 grader varmt i New York - varmare än Miami alltså ... Rush hour traffic in till Manhattan. Segt. 9 dagar i New York väntar iallafall. Det är som alltid för lite ...



Kommer till hotellet vid 19-tiden. Four Seasons Hotel New York. Trötta. Torra i ögonen av flighten och det starka ljuset. Får ett rum på 21a våningen (hotellet har 52 våningar). Packar upp. Fixar till oss. Går ut. Svajar lätt av trötthet. Éller av flighten? Äter på Schnipper's som ligger på bottenvåningen av New York Times byggnaden (8th Avenue och 41st Street). Blev visst hamburgare idag med ... Kul modernt designat och billigt matställe.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0