Onsdag 14 juli - Design District och Fashion Show


Vardagsrum utomhus i Design District

Regn hela förmiddagen. Vi beslutar oss för att ta en taxi till Miami Design District - en 15 minuters bilfärd över till fastlandet. Vi har inte varit där tidigare och såhär i efterhand undrar jag varför. Ett 10-tal kvarter fyllda med designbutiker, gallerier och några utvalda klädbutiker - helt vår stil alltså. Låga hus. Få bilar. Regnet kommer och går och området är relativt folktomt när vi är där. Helt för oss själva allltså. Bra gallerier är nästan bättre än ett modernt museum - konsten är verkligen samtida och inte 30-40 år gammal.



Köper i tröja på Tomas Meier - han är i vanliga fall chefsdesigner för italienska Bottega Veneta, men har här även en butik med en egen linje.



Taxi hem till South Beach. Jag är stel i ryggen - som alltid - så jag går och styrketränar. Åsa går till poolen.

Det är Swimwear Fashion Week i Miami - och hotellet har en tillfällig catwalk uppbygg på innergården. Party time. Alla som bor på hotellet kommer in automatiskt, men vi sätter även upp Johanna, Matilda, Sanjin och Jonas på listan. Det kommer vid 21:45 efter att de spenderat många timmar i en gigantisk mall utanför staden.


Från vänster: Jonas, Johanna, Matilda, Sanjin

Vi är väl inte direkt fans av att titta på badkläder, men ett jävligt kul event. Och kul vibe. Gratisdrinkar, DJ:s, minglande fotomodeller överallt och så två 40+are från Sverige :)


Åsa med drink i handen. Väldigt alkoholstark var den



Vi visar "team Johanna" runt på hotellet efter showen och sedan drar vi alla till Delano Hotel och sätter oss i hotellbaren vid poolen. Delano är väl 15 år gammalt, men designen av Phillipe Starck känns fortfarande grymt cool. Som en resa genom Alice i Underlandet. Måste bo där någon gång.



Kommer hem vid 1-tiden. Lyckad helkul kväll. Sanjin och Jonas får pluspoäng Christian Vieri-kunskaperna de visade upp. Fan - saknar Vieri på fotbollsplanen. He fucking ruled!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0