Söndag 31 juli - Aldrig mer nattflight


Åsa köpte bulle eller macka på flygplatsen i Japan - även efter hon ätit den var det lite oklart om det var en macka eller en bulle. Någon typ av vaniljsmak fanns med ...

I teorin är nattflight da shit. Slipper betala en hotellnatt. Slipper slösa värdefull dagsemestertid på att flyga. När du kliver av flighten är det morgon och det är bara att köra igång shoppingen direkt eller vad det nu är som står på schemat. I verkigheten är nattflight = skit. Dagen du ska flyga på natten är mest en lång seg väntan på att flyga. Det är svårt att sova någon djupare skönsömn (to say the fucking least) så hela följdande dag blir att sova igen eller göra stan i zoombie-mode. Nattflight suger. End of story.

Wallpaper Magazine har äntligen fått igång en iPad-edition. 75 SEK är lite dyrt, men bra nattläsning på flighten. 500 MB nedladdning för 1 nummer. Excessive. Mina 32 GB lagringsyta försvinner snart om man inte rensar lite skräp snart. Ju fler devices man har desto fler ställen att utföra stentråkig rensning av mail, bilder, filer etc. Jag går under. Dagens i-landsproblem. Synd om oss.



Landar vid 07:00. På Four Seasons Hotel Singapore 07:45. Känns som hemma efter ett antal stays där genom åren. Får rum direkt. Lite tur där. De undrar vid incheckningen om vi inte tål dun-kuddar. Blir lite konfunderad av frågan men inser att det var för att Annica bodde med oss på Four Seasons Hotel NY förra året. Den informationen lagrades alltså ned i något world wide CRM-system. De glömde tagga dunallergi med Annica dock. Slänger in grejerna på rummet och springer nästan ned till hotellfrukosten. HUNGRIG. Jävligt hungrig. En av favoritfrukostarna i världen. Underbart. Efter en halvtimme vid bordet somnar vi nästan sittande av trötthet. Sömn.

Singapores VM-lottning till kvalet inför fotbolls VM 2014: 73e rankade Kina, 91a rankade Jordanien, 108a rankade Irak. Vad fick vi? Tyskland ... Singapore är iochförsig rankade 131 i världen så det blir nog tufft ändå. Men Kina är inte Tyskland direkt.



Systemet (läs våra kroppar både fysiskt och psykiskt) försöker starta om efter 3 timmars sömn. Trögstartat. Kommer inte ur trött och förvirrad-tillståndet. Orchar Road. Bara går. Orkar inte göra något. Avstressat. Fikar. Rena kläder löper mot sitt slut. Köper billiga underkläder på Uniqlo. Ser en skylt utanför att de söker folk. 1300 Singaporedollar i månaden för heltid på 44 timmar i veckan. Motsvarar 6000-7000 SEK. Prisläget är lägre än i Sverige och inkomstskatterna är lägre (svårt att inte har lägre skatter än oss ...) men 7000 i månaden låter tufft ändå.



Piggnar till framåt kvällen. Dricker vin på rummet. Blir trött igen. Patetiskt. Återhämtar kroppen med kvällsmassage på hotellets spa. Massage är verkligen fantastiskt ibland. Tid och rum och problem bara försvinner. En parallellvärld i tillståndet mellan vaken och sömn. Svävar i luften. Eller är det sobrilen som inte försvunnit ur kroppen från flighten ännu? Massösen är 150 cm lång om ens det. Ser ut att komma från Thailand. Stenhårda nypor. Bra. Det behövs.



Avslutar kvällen på The House of Robert Timms - utomhuscafe/bar bara någon minut från hotellet. Nice. Soft. Jag Cola. Åsa "Little Creatures" ett australiskt pale ale-öl.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0