Torsdag 29e/fredag 30e december - hemfärd

Sista dagen. Sista måltiden. Sista allting. Sista dagen suger alltid. Packar snabbt. Frukost. Lämnar rummet. Det gör alltid ont. Checkar ut.



Kallt ute - måste vara nära fryspunkten. Fuktig kyla och småblåsigt dessutom. Riktigt ruggigt alltså. Vi hade tänkte gå på MOMA men kön in till museet ringlar långt ut på gatan. Kö för att komma in på ett museum är no no. Vi gör ingenting istället. Köper mat till flighten på Food Emporium. Äter lunch på hotellet vid 14:30 och åker därefter ut till flygplatsen. Det tar nästan 45 minuter att komma från 57e och Madison till 42a och 9e - helt otroligt. Och då är det inte ens rusningstrafik än.



Flighten avgår i tid vid 19-tiden. 6,5 timmes medvind tar oss till en mellanlandning i Oslo. Första gången i hela mitt liv som jag är i Norge. Märkligt att det aldrig blivit av att åka hit. Möjligen klassas transit-delen av flygplatsen inte som Norge utan som internationellt territorium eller något så jag kanske inte har varit i Norge nu heller ...

Landar på Arlanda vid 9-tiden och ligger hemma i sängen klockan 11. Sover i nästan 6 timmar vilket väl är precis det man inte ska göra. Men det är så makalöst skönt att jag skiter i det.

Börjar tänka på nästa semester. Har vi råd redan till våren eller måste vi vänta till sommaren ...
Trackback
RSS 2.0