Torsdag 6 januari

Sista dagen på resan. Morgondagen handlar bara om frukost och att åka ut till flygplatsen så den räknas inte. Vill inte. Vill inte. Vill inte. Massa minusgrader och snö hemma.

Frukost. Softar på rummet. Diskuterar om vi ska boka om flighten till lördag. Beslutar oss för att inte göra det.

Tittar på kläder. Velar. Väntar till eftermiddagen med att handla. Klassisk-sista-dagen-känsla. Ska man slå till eller inte? Har jag redan gjort av med för mycket?

Massage på hotellet på eftermiddagen. Åsa passar på att ta en afternoon-tea i restaurangen. Vi njuter båda två på varsitt håll.



Provar ett lokalt Singaporeansk french-fries ställe som heter "Best Fries Forever". Gick inte att motstå med det namnet. All möjlig topping om man vill. Jag är dock för renlärig för det - naturell ska det vara. Riktigt bra fries!



Sista-rycket. Köper svarta Louis Vuitton-byxor. 6000 SEK. Galenskap såklart, men härlig galenskap. Måste läggas upp. De fixar på 30 minuter. Åker tunnelbana till Marina Bay. Vet inte riktigt varför, men kul ändå. Strosar. Njuter av skön varm kväll för sista gången på länge. Åker hem. Packar. Sussar. Åsa fortsätter packa efter att jag somnat ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0