Fredag 21 december - packning påbörjad

Ledig. Fortsatt småförkyld. Åsa jobbar in i kaklet. Som vanligt. Packar ned det mesta i klädväg som ska med. I princip allt utom skorna. Skor är alltid värst. Tar massa plats. Vilka ska man ta med? 22 grader - ska man till och med packa ned kortbyxor? Velar. Nej tills vidare. 
 
Downloading. Laddar alltid ned fullt med spel, tidningar, allt möjligt till mobilen, datorn, paddan. Det brukar ta flera timmar att ladda ned allting. Allt för att jag ska ha något att göra på långflighten. Väl på planet orkar jag oftast inte göra så mycket ändå. Men känns ändå bra att ha. Just in case. So far 5-6 spel, senaste numret av Wallpaper Magazine, Walking Dead som seriealbum, Conde Nast Traveller Magazine. Kan bli mera. Har redan blivit halvbesatt att ett nytt fotbollspel till mobilen "New Star Soccer". Du är en fotbollsspelare som du ska göra till stjärna. Inledningsvis spelar jag i Serie B-klubben Reggina. Vanebildande på tung drognivå.
 
 
Tittar på The Killer. Bästa Hong Kong-filmen någonsin och en av historiens coolaste actionfilmer. Gangsterepos som mestadels utspelas i glimrande nätter i Hong Kong. Chow Yun Fat är en av våra absoluta favoriter och här är han Gud helt enkelt. Här som Mr hitman with a conscience. Och han kör sin patenterade dubbla-pistoler-stil. Love it. Filmen är från 1989 och vi har sett den några gånger genom åren, men det är fortfarande en härlig kick att återse den. Oslagbar uppvärmning inför semestern.  


Utiskten från mina föräldrars lägenhet 
 
Äter mini-julbord till lunch hemma hos mina föräldrar. Gott. Överäter köttbullar. Det är det värt.
  
 
Life of Pi. Premiär. Skulle gått med Åsa men hon måste jobba över. Går med mamma istället. Har många gånger funderat på att läsa boken men det har aldrig blivit av. Filmen är riktigt bra. En av årets bästa. Rent visuellt är den helt fantastisk. Vacker. Drömska bilder som är svårslagna. Och den animerade tigern är verkligen otroligt bra gjord. The Hobbit och den här har höjt ribban igen för vad som kan åstakommas på duken. Filmen rekommenderas varmt!
 
 
Åsa inleder ledigheten med chips och Amarone

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0