Fredag 13 Juli - Kusama



Marc Jacobs är ett kreativt geni. Han har lyft Louis Vuitton till svindlande höjder både artistiskt och kommersiellt. Louis Vuitton är lyxvarumärket över alla andra år 2012. Och de senaste åren har LV haft ett antal spännande samarbeten med konstnärer såsom Takeshi Murakami. Kan bara komma på Absolut Vodka som haft en sådan cool mix av konst och kommers tidigare. Nu är det collaboration med lite udda japanska konstnären Kusama. Hon är framför allt känd för prickinga mönster och förra året såg vi hennes prickiga uderbara jättepumpa på konstön Naoshima i Japan. Inledningsvis kommer produkterna endast säljas i 7 pop-up stores i världen - och Singapore är en av dem. Idag enbart öppet för press, men ser jävligt kul ut utifrån.




Poolhäng. Läsa. Halvsova. Lägger mig i bubbelpoolen ett tag. Gillar att se ut över kanten på bubbelpoolen och ned mot gatan och gatulivet. Hur fridfullt allt verkar när man ligger där. Skönt.



Arkitektnörderi big time på eftermiddagen. Vill se en pågående konstruktion av Ole Scheeren som är en av de absolut ballaste arkitekter som finns. Ser redan fram emot att få se CCTV Tower i Beijing som han gjort med Rem Koolhaas. Åker tunnelbana och buss för att komma till byggnadsarbetsplats av Interlace - bostadsprojekt där husen staplas som klossar på varandra. Kommer se jävligt häftigt ut när det är klart 2015. Ser redan kul ut men behöver komma längre innan det verkligen ser wow ut. Ta hit Ole Scheeren till Stockholm nu! Låt han få fria händer och turister kommer strömma till staden.






Pop-konstnären Brittos version av Singapores ikon Merlion

Drinkar utomhus i hotellbaren. Soft. Bra avslutning på kvällen. Skulle kunna sitta där i timmar och bara söldricka drinkar. Går direkt från baren och lägger mig i badkaret. Ligger där nästan varje kväll. Har man inget hemma måste man ta igen det på semestern. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0