Torsdag 28e juni - underbart och helvete på samma dag

Vaknar som ledig. Frihet. Ledig är fan min grej. Borde vara det mer och oftare ...


Den här dagen var både som en fantastisk välsmakande gourmetmiddag av ädlaste valör och som den ruttnaste fisk man kan tänka sig. Massage, sommarvärme, härlig kvällsmiddag utomhus hos Tempa och Annica, firande av Annicas OS-plats med Moet & Chandon Champagne. So far so good. Mer än good förresten. Snarare underbart.

...Men också en sådan bitter semifinalförlust att precis allting känns fullkomligt meningslöst. Fy fan * 100 000. Tomhet. Vill inte ens åka på semester. Varför är alltid smaken av bitterhet så mycket starkare än allt som är kul? Slipper iallafall gå upp 03:00 på morgonen i Shanghai för att se finalen. Den är nu så ointressant att jag hellre ser en maratonrepris-session av alla avsnitt av "Lotta i Hallonbergen" (svart-vitt ångestframkallande barnprogram från 70-talets "DDR-Sverige").


Det kan väl bara bli bättre nu? Morgondagen ska firas med en annan favoritsysselsättning - sitta fastspänd i en konservburk 12 000 meter upp i luften i 10 timmar. Självplågeri är tydligen min grej.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0