Lördag 3e augusti - I'm back

I'm back. Tillbaka i världens bästa stad. Taxin behöver bara åka några kvarter på Manhattan för att man ska fatta. Återkomsten. Big Time. Folklivet. Myllret. Pulsen. Känslan. Allting. Vad har vi gjort i 18 månader? Vad har vi väntat på? Varför åker vi någon annanstans? Är vi dumma i huvet? Men nu är ordningen är nu återställd. I'm back. I fucking rule. Känns bra.
 
 
Vi bor på Trump Soho på Spring Street ett kvarter väster om 6e avenyn. Känns som att det egentligen är för långt västerut för att få kallas Soho, men det gör inget. På några minuter är man på West Broadway mitt i SoHo. De senaste gångerna har vi bott i Midtown vilket egentligen är bäst bara utifrån nära-till-parken-perspektivet. Annars är Downtown bäst. Och Soho är nog vår favorit så det här känns fantastiskt. Vi fnittrar som tonårstjejer när vi går genom Soho första gången. Vi bor här bredvid. Det här är vår stadsdel på riktigt den här gången. Dör av lycka.
 
Har aldrig bort på något av Trumps hotell förut. Trump har alltid kännts vräkigt oavsett om det handlar om hotell, Trump Tower eller personen Donald Trump. Men det här känns bra. Glitzigt utan att vara överdådigt och nya snygga välplanerade rum. Stilfullt. Utomhuspool på 6e våningen. Natten till söndagen vaknar vi av att två par hånglar nere i poolen. Kanske gör de mer än så ...
 
 
Inga morgontidningar delas ut till rummen. Gratis trådlöst internet ingår och koder för att kunna läsa New York Times gratis på weben (det går i vanliga fall att läsa några artiklar gratis per månad utöver det får man betala). Har aldrig varit med om en liknande lösning. Egentligen är det väl rätt men jag vill egentligen ha morgontidningen i papperform i sängen. Iallafall när det är New York Times.
 
Pefekt väder också. 25-26 grader och soligt mitt på dagen. Kvällarna är behagliga. Optimalt storstadsväder. Veckan ska bli perfekt. Det har jag bestämt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0