Söndag 21 december - Soltimmar

 
Frukost utomhus. Kortbyxor på. Innan eftermiddagen är slut har vi haft fler soltimmar än vi hade i hela november hemma. Florida har sina poänger. Frukost utomhus som sagt var. Det räcker för att vardagen, flighterna och allt annat trist inte finns längre. Det är bara borta. Det ligger i någon bortglömd byrålåda någonstans. I en annan värld. Världens kanske bästa hotellfrukost dessutom. Bra start på semestern.
 
 
Beachen. Sanden är inte i klass med den vita finkorniga sanden från Koh Samui i somras. Och vattnet är långt ifrån lika genomskinligt. Men strandsträckan är evighetslång och det turkosfärgade vattnet glittrar i solen. Och det är förbannat härligt att bara promenera fram på den hårdpackade sanden en bit från vattnet. Bada gör jag helst i poolen. Som alltid. 
 
 
Promenerar några timmar på beachen, på Ocean Drive, på gågatan Lincoln Road. Har sett allt många gånger men det är kul ändå. Eller mest bara skönt. Har haft promenadsvält sedan oktober. Pastellfärgerna regerar alltjämt i Art Deco-distriktet  Som om 90-talet och 2000-talet aldrig har funnits. Här är det fortfarande 80-tal. Färgerna är snarare Miami Vice-versionen av 80-talet än riktiga 80-talet. Men utan våldet.
 
Gör ingenting på hela dagen. Ligger vid poolen. Sover middag på rummet. Drinkar i baren. Nutrilettkuren är nog snart ett minne blott ..
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0