Torsdag 25 december - lugnaste dagen att resa

Jag saknar Miami redan när jag packar det sista på morgonen. Men innan dagen är slut är Florida som bortblåst och bara New York finns. Så är det alltid. Och det har inte med Miami och New York att göra - man ställer alltid om snabbare än man anar.
 
 
Vi var nästan med i tidningen idag. Eller nåja ... Slår upp Miami Herald på frukostbordet och där är en längre artikel om att Setai som vi bor på har köpts av en ny ägare. Och för ett saftigt pris. Blir nog dyrare att bo här nästa gång om de ska få tillbaka på investeringen. Fan också ... Miami verkar gå bra. Det byggs och renoveras hotell och condos i hela Miami Beach och hela staden verkar sprudla av energi. Florida har förresten passerat New York som 3e folkrikaste staten i USA - Kalifornien och Texas ligger dock långt före.
 
Resa på juldagen i USA är fan perfekt. Det är som när Ingemar Stenmark åkte skidor på 70-talet - vägarna är nästan tomma. Glider till flygplatsen i Miami. Glider genom security. En småbumpig flight senare och vi sitter i bilen till Manhattan. Knappt 15 minuter från LaGuardia till vi är inne på Manhattan. Wow. Rekord.
 
Utsikten från 19e våningen över Soho
 
Trump Soho Hotel. Västra utkansten av Soho. Bodde här förra sommaren. Svårslaget läge och relativt stora och bra designade rum. Blir en bra vecka här. 13 grader och sol dessutom. Svensk sommar alltså. Som sagt var Miami är borta innan jag promenerat två kvarter i Soho. 20e besöket i New York har börjat.
 
 
Vi tog massage båda två i hotellets spa på kvällen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0