Torsdag 20 mars 2014 - 2 dgr till New York

 
New York om 2 dagar. Har haft halvbra uppladdning. Nedbäddad i 39 graders feber mellan fredag och måndag. Fortfarande ont i kroppen och en besvärande jobbig hosta som river i halsen ned till magen. Lätt nervös att skiten kommer tillbaka med full kraft och vinner på knock-out någonstans över Atlanten.
 
Och vintern har slagit tillbaka och tillfälligt utmanövrerat våren här. Men, men ... Om 2 dagar är det New York och när man väl är på plats på Manhattan spelar ingenting annat någon roll. Då är livet alltid som bäst. Det bara är så.
 
Blir första gången helt själv i New York. Har alltid velat får göra det någon gång. Har verkligen drömt om det. Nu funkade det inte för Åsa med semester så då var det dags att ta chansen. Första långflighten ensam lockar dock inte alls. Rejäl ångest redan nu.
 
Vädret i New York ser inte wow ut närmaste dagarna. 15-16 grader ena dagen följt av minusgrader dagen därpå. Lite svårt om det ska packas vinterkläder eller vårkläder. Vill verkligen inte behöva ha med tjock vinterjacka. Vi får se.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0