Måndag 24 juli 2017 - semestern närmar sig

 
En arbetsdag kvar. Mot Arlanda torsdag kväll. Flight mot Asien fredag. Borta rekordlänge - 26 hotelnätter. Underbart. Sommarsemester och frihet. Storstäder, stenträdgårdar, stränder, Shinkansen och en kraftig överdos av ångande sol och värme väntar. Vi lämnar jobb, vardag, transportstyrelseskandaler och den kalla låtsassommaren. Och allt annat också.
 
Imorse var det 15 grader på väg till jobbet och luften smakade höst. Och vi är i slutet av fucking juli. Jag vill bort. Nu.
 
 
Vi börjar i Tokyo några dagar och tar sedan snabbtåget till västkusten och för att avnjuta 24 timmar i staden Kanazawa. Vi snabbtågar oss vidare för en vecka i Kyoto innan det är flygdags på nytt - mot Taipei och några dagar i Taiwan. Därefter blir det Hoi An i Vietnam och avslutningsvis Singapore. Vår typ av semester. 
 
En irriterande inflammation i en slemsäck i foten följer nog tyvärr med på resan. Högerskor sitter tight och ömmar mot lilltån. Lite haltande och inflammationsdämpande mediciner men det funkar. Man är inte äldre än man känner sig - fuck you på den ..  Alla skitkrämpor redan nu är väl dessutom bara trailers för vad som kommer om 10-15 år. Jag var bättre förr helt enkelt ..
 
 
Ett Game of Thrones-avsnitt senare och lite fotbolls-EM så var även den kvällen räddad redan innan mörkret föll ..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0