Onsdag 26 juli 2017 - Bio och packar

 
Packar. 27 dagar är länge att vara borta. Hur många t-shirts? Hur många får plats? Beslutsmässigheten är obefintlig. Beslutsångesten tar kommandot. Vill helst skjuta upp avgörandet till hösten eller iallafall till incheckningen. Velar. Landar på 21-22 upsättningar av tröjor, strumpor etc.. Systemkamera? Behövs det fortfarande eller räcker mobilkameran. Samma fråga har stälts de senaste fem sommarresorna och blir lite svårare för varje mobilversion. Frågan är för jobbig just nu - husrådet bordlägger till avresedagen. Svenska mästerskapet i i-landsproblem fortsätter i samma stil några timmar till ..
 
Lunch på tisdagen med jobbet
 
Bio. Baby Driver. Går på premiärföreställningen mitt på dagen. Fick töntkänsla av trailern men recensioner och publik har gett tummen upp i USA så jag ger den chansen. Och den är förbannat underhållande. Ung man är mästarchaufför åt rånare. Problem uppstår .. Och han går och kör gärna bil i takt med musik. Det låter fånigt men är är riktigt bra. Smart dialog, innovatiiva actionsekvenser  i form av både biljakter och jakt till fots samt ett coolt persongalleri. Jamie Foxx är briljant som skurk som hela tiden ligger på gränsen.
 
 
Vi listade ned vad vi mest se fram emot på semestern:
Hotellfrukostar, Kavalan Whisky Distillery utanför Taipei, 21st Century Art Museum i Kanazawa, Historiska staden Hoi An, cykla i Kyoto, magiska servicen i Japan, bo på Hoshinoya Hotel i Tokyo, beachen i Vietnam, sovmorgon i 4 veckor, lyssna på syrsorna, Tsutayas bokaffärer i Japan, Team-lab konstutställning i Singapore, bambuskog, kvällspromenader i mörkret i Taipei, shoppa i Tokyo, Aman Tokyo, tempel och trädgårdar i Kyoto, Yamanote-tåget i Tokyo, Legoland i Nagoya, Bio i Singapore, Miho Museum utanför Kyoto, Ikinari-restauranger, drinkar på barer i Ginza, Kenrokuen Garden i Kanazawa, Late night convenience stores i Tokyo och så vidare ..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0