Måndag 30 juli - fotboll och Tom Cruise

 
Det ligger en lapp på sängen från housekeeping när vi kommer tillbaka efter frukosten. "Noterade att du sov dåligt i natt så vi har fixat sängen..". Ja madrassen var lite för mjuk för min smak och nu var den hårdare men "noterade att du..". Hur har de noterat det? Har de kameraövervakning av vår säng? Vad blir nästa steg - "noterade att ni verkar ha problem med sexlivet så vi har fixat lite..". Förmodligen har de uttryckt sig lite konstigt men ändå. De noterade ju faktiskt rätt. Scary shit :)
 
Arsenal, Atletico Madrid och PSG är i Singapore för träningsmatcher. Eller sponsorevenemang kanske det ska kallas. Tyvärr gick de flesta storspelarna i dessa lag långt i VM så de är inte på plats. Så ingen Neymar. Ingen Mbappe. Och ingen Griezmann. Finns nog en del besvikelse både hos åskådarna och hos arrangörerna. 
 
Inget av laget bodde heller på vårt hotell. Dåigt. De valde Shangri-la, Mandarin Oriental och Marriot. En liten parentes är att lyckligtvis bodde inte heller Trump på vårt hotell när han mötte Nordkoreas ledare i Singapore i juni. Han valde St Regis några minuters promenad bort. Hade han valt Four Seasons hade vi fan valt något annat. 
 
Vi går och ser Atletico Madrid mot PSG. Blir en rätt underhållande match inför cirka 22 000 åskådare trots stjärnfallet. PSG vinner tillslut rättvist med 3-2 efter avgörande på övertid.
 
 
Kroppens system blir som vanligt lite fucked-up av långflighter och jet-lag. Måste skita onormalt många gånger per dag. Alltid irriterande när man känner sig mer nödig efter toabesöket än innan. Jag var livrädd under massagen igår att jag skulle tvingas säga till mitt under behandlingen att jag måste gå runt hörnet. Alu
 
Stora nyheten i Singapore är annars ett cyberintrång mot SingHealth förra veckan (eller det upptäcktes då..) där man kom över uppgifter för 1,5 miljoner medborgare som varit på något av de kopplade sjukhusen/läkarmottagningarna. Inga patientjournaler utan mer namn och adresser men om jag förstod det rätt fanns det uppgifter om mediciner för de som är utskrivna bland det som läckt. Och en av de individer vars uppgifter hackades var premiärministerns. Så det här är en stor nyhet här.
 
 
Mission Impossible: Fallout. Del 6 i serien. Recensionerna har varit glimrande. Och recensionerna har rätt. Vi såg och njöt mitt på dagen på en IMAX-duk på Shaw House som ligger ett stenkast från vårt hotell. Förmodligen en av de bästa actionsfimerna de senaste åren. Överdådiga men ändå inte för over-the-top actionssekvenser på allra högsta nivå och ett persongalleri som levererar. Och ja Tom Cruise funkar verkligen i den här rollen. Gå och se. Nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0